Plan proefles
Get Started

Beginnen met CrossFit

STAP 1/3 Vraag een proefles aan

Nog nooit eerder kennis gemaakt met CrossFit, benieuwd of de sport iets voor je is, of benieuwd hoe het er bij CrossFit Maashees aan toe gaat? Plan dan je gratis proefles in. De donderdagtrainingen zijn speciaal geprogrammeerd voor beginners, waarbij er op een prettige manier kennisgemaakt kan worden met CrossFit. CrossFit is voor iedereen!

+ Heb je reeds ervaring met CrossFit?

Geef dit dan aan tijdens de proefles, zodat eventuele andere mogelijkheden kunnen worden besproken.

Plan nu je proefles 

STAP 2/3 Introsessie volgen

Je hebt besloten dat je graag verder wilt met CrossFit, wat één van je beste beslissingen van je leven zal zijn (maar echt 😉). Een volgende stap is een introductiesessie (in CrossFittermen ook wel ONRAMP genoemd). Samen zullen we een afspraak inplannen voor deze 90-minuten durende sessie, waarbij je middels een persoonlijke training (maximaal aantal van 2 personen) alle basisbeginselen van CrossFit onder de knie krijg. Op deze manier word je klaargestoomd voor deelname aan de reguliere (groeps)lessen. Goed om te weten dat je ook een (eenmalige) extra credit krijgt voor deelname aan zo’n reguliere les.   

+ Wat kun je verwachten tijdens de introsessie?

Tijdens de introsessie krijg je de 9 fundamentele oefeningen van CrossFit onder de knie, te kennen: Air Squat, Front Squat, OverHead Squat, Shoulder Press, Push Press, Push Jerk, Deadlift, Sumo Deadlift, High Pull en Medbal Clean.

De training zal onder andere bestaan uit: 

  • Nadere kennismaking met de coach(es)
  • Meer uitleg over CrossFit
  • We leren meer over jou en je sportieve doelen
  • Inzicht in het belang van een goede houding bij CrossFit. We krijgen inzicht in hoe je  beweegt, zodat we de juiste begeleiding  kunnen bieden
  • Uitleg over Mobiliteit en flexibiliteit
  • Uitleg over hoe workouts te schalen zodat deze op het juiste niveau zijn.

De introsessie wordt altijd afgesloten met een workout.

STAP 3/3 INSCHRIJVEN VOOR REGULIERE LESSEN!

Je bent nu klaar om deel te nemen aan de reguliere lessen. Kijk bij tarieven voor de abbonementsvormen en schaf datgene aan dat het beste bij je past.

Schrijf je nu in