Plan proefles
CrossFit Teens

CrossFit Teens!

Welkom bij CrossFit Teens
bij CrossFit Maashees!

Bij CrossFit Maashees zijn we verheugd om ons gloednieuwe CrossFit Teens programma te introduceren, speciaal ontworpen voor tieners tussen 12 en 17 jaar oud. Ons programma combineert functionele bewegingen, kracht- en conditietraining en teamwork in een stimulerende en ondersteunende omgeving.

Waarom CrossFit Teens
bij CrossFit Maashees?

  • Uitdagende workouts: Onze ervaren coaches ontwerpen uitdagende workouts die geschikt zijn voor tieners van alle fitnessniveaus.
  • Ontwikkeling van vaardigheden: Tieners leren nieuwe vaardigheden en technieken die hen helpen sterker, fitter en zelfverzekerder te worden.
  • Community en vriendschap: CrossFit Teens biedt een geweldige kans voor tieners om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een ondersteunende community.
  • Fitheid en plezier: We geloven dat fit worden leuk moet zijn! Onze CrossFit Teens lessen combineren uitdagende workouts met plezier en teambuilding.

Gratis pilot sessie: We nodigen alle tieners uit om deel te nemen aan onze gratis pilot sessie van 4 weken en de voordelen van CrossFit Teens zelf te ervaren. Tijdens deze pilot sessie kunnen tieners deelnemen aan onze reguliere CrossFit Teens lessen en kennismaken met onze coaches en community.

Schrijf je vandaag nog in voor onze gratis pilot sessie en ontdek de kracht van CrossFit voor tieners!

Programma details:

  • Startdatum: Vrijdag 12 april
  • Tijd: Iedere vrijdag van 16:30 tot 17:30 uur
  • Duur: Gratis pilot sessie van 4 weken

Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact met ons op via Info@crossfitmaashees.nl of vul onderstaand formulier in!

We kijken ernaar uit om samen met jou te trainen en jouw fitheid naar een hoger niveau te tillen met ons CrossFit Teens programma!
 

Aanmeldformulier

Heb je nog vragen of opmerkingen?