Plan proefles
Personal training

Sterker met personal training

Een personal trainer van Crossfit Maashees helpt jou om nog meer resultaat uit je training te halen. Wil je bijvoorbeeld fitter worden, een strakker lichaam hebben, een gezondere leefstijl, afvallen of een andere doelstelling? Wij kunnen je hierbij helpen.

Het is onze passie om je te begeleiden en er samen voor te zorgen dat je persoonlijke doelen bereikt worden.

Behalen van je doelstelling

Bij Crossfit Maashees gaan we professioneel te werk bij het behalen van je doelstelling en zorgen gedurende het proces voor zowel mentale als fysieke steun. Van een personal training van Crossfit Maashees mag je het volgende verwachten:

  • Een persoonlijk trainingsprogramma
  • Een persoonlijk voedingsschema
  • Motivatie
  • Aanmoediging
  • Advies
  • Afstemming op jouw persoonlijke situatie

Trainen onder begeleiding

Onder begeleiding van onze personal trainers zijn trainingen altijd van een hoog niveau. Onze coaches kijken naar de houding en de positie waarin je de oefeningen uitvoert. Hierdoor word je continu gecontroleerd en gedwongen een gezonde houding aan te nemen en oefeningen niet verkeerd uit te voeren. Dit voorkomt blessures en zorgt voor het beste resultaat. Ga de uitdaging aan en leg de lat steeds een stukje hoger met een persoonlijke trainer. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie, vragen of meteen voor een intakegesprek. Je kunt ook direct mailen naar info@crossfitmaashees.nl.

Informeer naar de mogelijkheden

Bericht